25n
25N
25N

Quart de Poblet se suma al "Curs per a la Conscienciació i la Transformació social" i acollirà una conferència sobre la crisi energètica

La xerrada serà el 25 de març, a les 19:00h, a l’Espai de Creació Jove i les persones que assistisquen a tres de les quatre conferències rebran un certificat d’assistència

Quart de Poblet se suma al "Curs per a la Conscienciació i la Transformació social" i acollirà una conferència sobre la crisi energètica
19/02/2020 -

Quart de Poblet participarà en el “Curs per a la Conscienciació i la Transformació social” que organitza la Càtedra Terra Ciutadana de la Universitat Politècnica de València al costat de la Fundació Horta Sud i el Museu Comarcal de l’Horta Sud. El curs està compost per quatre conferències que s’impartiran en diferents municipis de la comarca i que busquen crear un espai de diàleg en el qual debatre sobre alternatives als reptes als quals ens enfrontem actualment. Alguns dels temes que es tractaran són el canvi climàtic, els corrents migratoris, la crisi energètica o el futur de l’alimentació.

L’Espai de Creació Jove de Quart de Poblet acollirà la segona d’aquestes conferències en la qual Antonio Turiel, científic titular del CSIC en l’Institut de Ciències de la Mar, realitzarà una ponència sobre alternatives al petroli i comptarà com afrontar la crisi energètica que vivim que tindrà lloc el 25 de març a les 19.00 hores.

El curs és totalment gratuït i la inscripció pot fer-se a través de la pàgina web de la Fundació, en el següent enllaç: bit.ly/curstransformaciósocial. A més, aquelles persones que assistisquen almenys a tres de les quatre conferències que integren el curs rebran un Certificat d’assistència expedit per la Càtedra Terra Ciutadana de la Universitat Politècnica de València.

La primera conferència, que se celebrarà el 27 de febrer a Aldaia, tractarà sobre la crisi climàtica i serà impartida per la tècnica en Educació Ambiental del Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), Sàrria Hortes. L’experta parlarà d’alternatives reals que estan al nostre abast per a reduir el nostre impacte mediambiental.

Paiporta serà el tercer municipi de la comarca en el qual se celebrarà la conferència sobre corrents migratoris i drets humans, en la qual la vicepresidenta del Consell Municipal d’Immigració de València i portaveu d’Entitats de Solidaritat amb Immigrants, Rosario Polito, parlarà sobre com defensar els drets humans i la dignitat humana en un món multicultural i divers. A més, Polito estarà acompanyada per Albert Mora, Professor del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, qui també aportarà la seua visió des d’una perspectiva acadèmica.

Finalment, tindrà lloc la ponència sobre el futur de l’agricultura i l’alimentació que impartiran Lorena Tudela, enginyera agrònoma i experta en innovació agroalimentària;  Dolores Raigón, Enginyera agrònoma i Catedràtica de Química de la ETSIAMN (Universitat Politècnica de València); i Guillermo Palau, Enginyer agrònom i Professor Titular de l’ETSIAMN (Universitat Politècnica de València). La conferència serà el 28 de maig a les 19.00 h. en el Museu Comarcal de l’Horta Sud de Torrent i, com en altres ponències, una hora abans es podrà visitar el museu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + deu =

Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
diputacion covid19