25n
25N
25N

Quart de Poblet concedeix 20 ajudes a persones emprenedores i tres a locals per la promoció del valencià

Amb aquesta novena edició, el Consistori arriba als 131 projectes d’emprenedoria local finançats

Quart de Poblet concedeix 20 ajudes a persones emprenedores i tres a locals per la promoció del valencià
02/11/2020 -

Vint persones emprenedores de Quart de Poblet que recentment van iniciar la seua activitat laboral han rebut una subvenció de 1.100 euros dins del programa Ajudes a la Iniciativa Emprenedora que desenvolupa l’Ajuntament de Quart de Poblet. A través d’aquest, el Consistori pretén secundar i fomentar la creació de l’activitat empresarial de persones emprenedores per compte propi i afavorir així la generació d’ocupació local.

En aquesta nova edició, destinada als negocis oberts entre l’1 de maig de 2019 i el 31 de juliol de 2020, s’ha resolt favorablement el 100% de les sol·licituds. En aquest sentit, cal destacar que des de l’àrea de Comerç i Promoció Econòmica es va oferir atenció individualitzada i assessorament tècnic especialitzat a aquelles persones interessades que requeriren acompanyament per a sol·licitar les ajudes.

Amb aquesta novena edició, ja són 131 els projectes d’emprenedoria local que ha finançat l’Ajuntament.

Quant a les Ajudes al Comerç Local per a potència i afavorir l’ús del valencià 2020 s’han concedit tres amb una quantia de fins a 600 euros. Aquesta subvenció, que forma part de les línies d’actuació i suport al comerç municipals, té com a objectiu donar suport a les actuacions realitzades pels negocis per a fomentar l’ús del valencià, tenint en compte actuacions com la traducció de rètols, la retolació dels vehicles de l’empresa, la creació de pàgines web o la realització de fullets i altres mitjans de divulgació.

Conscient que la iniciativa emprenedora juntament amb el comerç local són dos motors vitals del municipi, el Consistori ofereix diversos programes de suport a l’emprenedoria, com el servei d’assessorament específic en projectes d’economia social i autoocupació; la formació gratuïta per a la creació d’empreses; el viver d’empreses, a través del qual se cedeix un local municipal durant un any sense cost; els microcrèdits socials; i la creació d’un portal específic per a autoocupació. A més, Quart de Poblet forma part de la xarxa de ciutats europees per la innovació i l’emprenedoria i del mapa d’emprenedors de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =