25n
25N
25N

L'Ajuntament de Quart de Poblet celebra el Dia Mundial de la Salut amb activitats a través de les xarxes socials

L'Ajuntament de Quart de Poblet celebra el Dia Mundial de la Salut amb activitats a través de les xarxes socials
06/04/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet se suma a la commemoració del Dia Mundial de la Salut, que se celebra el 7 d’abril, amb una jornada en la qual compartirà una sèrie de propostes i activitats de bons hàbits a través de vídeos i directes online que podran seguir-se en el Facebook @upccaQdP.

La jornada donarà principi a les 9.30 hores amb un vídeo sobre desdejunis saludables que es realitza habitualment en el programa de Matinal de tots els centres escolars del municipi i que podrà veure’s en les xarxes socials de la UPCCA.

A les 13.00 hores, es durà a terme un taller de begudes saludables en directe, una activitat inclosa en el programa Quart a l’Escola per a l’alumnat de 5é de Primària que, adaptant-se a la situació actual, s’ha fet arribar al professorat perquè s’incloga en la programació didàctica i puguen desenvolupar-la des de casa.

L’objectiu del taller, a més de gaudir d’una activitat saludable en família, és informar sobre begudes saludables i no saludables i quines repercussions té cadascuna en l’organisme, així com acabar amb els falsos avantatges vinculats al consum d’alcohol i desmitificar els estereotips que associen als joves, diversió i consum.

Tots els xiquets i xiquetes que manen una foto del seu còctel, afegint el seu nom i cognoms, curs i col·legi per WhatsApp al 667916116 podran participar en un sorteig. A més, les persones que vulguen compartir les seues begudes poden fer-ho a través d’Instagram etiquetant a @upccaquartdpoblet i afegint l’etiqueta #QuartésSalut.

Atés que el lema d’aquesta jornada és “Salut Comunitària, tota la ciutadania mirant cap a la e-Salut”, de 17.30 a 18.00 hores es farà una xerrada sobre aquesta qüestió de la mà de la tècnica de la UPCCA.

Més tard, a les 18.00 hores, es facilitarà un taller en viu d’esport i salut en el qual s’ensenyaran tècniques de relaxació per a manejar l’estrés i també es realitzarà exercici.

Finalment, ja que el riure i l’humor també són fonamentals per a mantenir una bona salut es transmetrà, a les 18.30 hores, una activitat a càrrec de Luka Soriano, membre artístic i formador de l’Associació Pallasso Hospital de València.

Totes aquestes iniciatives podran veure’s en directe a través del Facebook de la Unitat de Prevenció i Conductes Addictives (UPCCA), @upccaQdP.

A més, el Consistori vol animar a la ciutadania a unir-se a aquesta celebració i que tots els veïns i veïnes del municipi que ho desitgen, participen en el repte “Com et cuides?, Com cuides als altres?”. Per a fer-ho només han de pujar a les xarxes socials una mostra que exemplifique com treballen en la seua salut pròpia o la de les persones que tenen a prop, amb una foto, dibuix, cartell o vídeo, etiquetant a la UPCCA i usant l’etiqueta #QuartésSalut

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + sis =