caixa popular

Quart de Poblet acull a 24 joves europeus dins del programa EWOCA3

Quart de Poblet acull a 24 joves europeus dins del programa EWOCA3
18/08/2017 -

El projecte Quart en Verd va ser inaugurat el dilluns 14 en el poliesportiu de Quart de Poblet amb un acte en el qual van participar tots i totes les joves del programa EWOCA3, a més dels seus familiars i amics, i que va estar presidit per Salvador Martínez, Coordinador del projecte i de l’Associació Opendoors; Manuel Díaz , regidor de Zones Verdes; i Juan Medina, Tinent d’Alcalde.

Durant l’acte, un dels joves d’EWOCA3 i veí de Quart, va explicar que gràcies al projecte Quart en Verd s’han catalogat 43 plantes superiors del recinte del poliesportiu municipal i s’han instal·lat panells identificatius i explicatius amb un codi QR de cadascuna de les espècies. D’aquesta manera, es valorarà el patrimoni mediambiental del municipi. A més, va explicar la seua experiència sobre el programa EWOCA3, que va descriure com “una gran família”, en el qual han participat vuit joves d’Alemanya, vuit de Lituània i vuit de Quart de Poblet, d’entre 16 i 17 anys, i deu monitors.

Per la seua banda, Juan Medina va valorar l’esforç i la dedicació de tots i totes les joves que han treballat en el projecte durant les dues últimes setmanes, però també va destacar el seu lliurament i entusiasme d’anys anteriors a Alemanya i Lituània, on els i les participants d’EWOCA3 ja van desenvolupar projectes mediambientals. Així mateix, Juan Medina va destacar el fet que els i les joves de Quart de Poblet participen en aquest tipus de programes i dinàmiques, ja que enriqueix el municipi i fa d’aquest un lloc obert, plural i divers.

Finalment, es va descobrir un panell que inclou una breu explicació del programa EWOCA3 i una fotografia dels i les participants i que romandrà al costat d’una de les entrades principals del poliesportiu municipal.

Aquest programa, coordinat per Opendoors, finançat per la Unió Europea i el govern alemany i en el qual ha col·laborat l’Ajuntament de Quart de Poblet, ha oferit a joves europeus amb menys oportunitats l’ocasió de conviure com en un campament i aprendre amb el treball mentre desenvolupen productes relacionats amb el medi ambient i les tecnologies de la informació i la comunicació i que tenen un interés o ús públic. D’aquesta manera, durant les dues últimes setmanes els i les joves han estat convivint a Quart i dividits en grups de treball (cuina, comunicació i documentació, i senyalització) han engegat Quart en Verd. A més, han gaudit d’excursions, activitats i festes temàtiques.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 12 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris