25n
25N
25N

Les pimes valencianes ja poden demanar les ajudes de teletreball de fins a 100.000 euros

Les pimes valencianes ja poden demanar les ajudes de teletreball de fins a 100.000 euros
04/05/2020 -

La Conselleria d’Economia ha obert el termini per a accedir a les ajudes de la convocatòria ‘Digitalitza teletreball’, creada per a facilitar l’adaptació de les petites i mitjanes empreses que vulguen implantar el teletreball davant la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19. Tenen de temps fins al 26 de maig.

L’ajuda pot arribar fins al 40% dels costos subvencionables per a les petites empreses i al 30% en el cas de les mitjanes. Com a requisits, la subvenció màxima per projecte serà de 100.000 euros i les inversions subvencionables hauran de mantenir-se inalterables durant els cinc anys següents al pagament.

‘Digitalitza Teletreball’ compta amb un pressupost de cinc milions d’euros que podrà cofinançar-se en un 50% a través del programa operatiu Feder de la Comissió Europea, informa la Generalitat en un comunicat.

L’objectiu és ajudar a la implantació i posada en marxa de solucions innovadores que faciliten el teletreball i afavorisquen el desenvolupament del comerç electrònic en les empreses de la Comunitat Valenciana.

Es donarà prioritat al desenvolupament de solucions d’accés a xarxes corporatives que ajuden a la posada en funcionament de sistemes de telecomunicació i de seguretat avançats, de monitoratge, que promoguen el teletreball en grup o que faciliten el control i l’operació remota de processos productius.

Altres accions que podran ser finançades són l’activació del comerç electrònic, sistemes d’automatització d’emmagatzematge i logística interna, fabricació additiva i impressió 3D o robots industrials.

“Tant des de la Conselleria d’Economia com des de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) tenim clar que hem d’estar al costat del nostre teixit productiu amb accions i mesures adaptades a la nova realitat que han de viure”, ha ressaltat el titular de Comerç i Treball, Rafa Climent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 14 =

museo prehistoria