25n
25N
25N

Puçol celebra el 18 d'octubre el seu primer «Shopping Day»

Puçol celebra el 18 d'octubre el seu primer «Shopping Day»
18/10/2019 -

El divendres 18 d’octubre, durant tot el dia, arriba el primer «Shopping Day», una oportunitat per a gaudir de 35 petits i mitjans comerços que ofereixen tota classe d’ofertes al llarg del dia i de la nit.

Després de diversos anys celebrant la Shopping Night un divendres d’octubre a la nit, enguany la proposta és a plena llum del dia. L’Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) amplia la seua aposta: una selecció de 35 comerços d’ACEP celebra el seu «dia de compres» des de les 9 del matí fins a aproximadament les 10 de la nit.

I ho celebra en gran: descomptes, ofertes, regals i tot tipus de propostes perquè comprar al poble siga més fàcil, més còmode i més rendible.

«Renovar-se o morir», assegura Gonzalo Alcàsser, president d’ACEP. «La Shopping Night va començar amb molta participació quan era una novetat, però després la participació va decaure, malgrat que organitzem trenet, autobús i multitud d’actuacions per a atraure els veïns. Així que ací estem enguany amb una nova proposta: tot el dia i part de la nit, per a animar als veïns a comprar al seu poble, perquè ací tenim de tot entre tots els petits i mitjans comerciants que formem l’associació».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =