25n
25N
25N

Puçol no celebrarà les falles al setembre

Puçol no celebrarà les falles al setembre
31/05/2021 -

Definitivament, a Puçol no hi haurà falles aquesta tardor. La reunió dels representants de les sis comissions de Puçol amb Francisco Sanchis Sala, president de la Junta Local Fallera, i amb el regidor José María Esteve, celebrada el divendres 28 de maig, va donar com a resultat que es tancava l’any faller actual i s’obria el 2021-2022, de cara a celebrar unes falles com sempre s’han celebrat, el març de 2022.

Com assenyala el comunicat oficial signat per tots els assistents «es valoren els condicionants per a la celebració de les Falles 2021 en el segon semestre de l’any, davant la situació provocada per la COVID-19 i es pren la dura decisió, per unanimitat, de suspendre les Falles 2021 i començar així l’exercici faller 2021-2022».

La unanimitat en la decisió demostra l’interès del món faller de fer costat a tots els sectors que treballen per la festa i d’organitzar els actes seguint el calendari habitual de cada any, per la qual cosa al setembre i octubre serà l’hora del «mig any» i a continuació es procedirà a la presentació de les diferents comissions falleres del pròxim exercici.

En la reunió també es va acordar mantindre els càrrecs, tant al president, Francisco Sanchis Sala, com de la resta de membres de la Junta Local Fallera i dels representants de les sis comissions falleres de Puçol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =