25n
25N
25N

Puçol no autoritza la celebració de la festa de Sant Joan a la seua platja

Policia Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil vetllaran pel compliment de la normativa, alhora que recorden que encendre foc o barbacoes a la platja suposa una infracció greu

Puçol no autoritza la celebració de la festa de Sant Joan a la seua platja
17/06/2020 -

L’Ordenança municipal d’ús i aprofitament de la platja i el seu entorn estableix que està prohibit fer foc i barbacoes a la platja sense una autorització prèvia de l’Ajuntament de Puçol.

Donada l’actual crisi sanitària, evitar les aglomeracions és un dels objectius que s’ha d’aconseguir en tots els àmbits, inclosa la platja: una cosa gairebé impossible d’aconseguir en una nit de festa com és Sant Joan.

Per tot això, l’Ajuntament ha pres la decisió de no autoritzar la celebració de la nit de Sant Joan a la platja de Puçol, per a això està previst un dispositiu informatiu i de seguretat al llarg de la tarda i la nit del 23 de juny.

«Hi haurà un control d’accessos des de la tarda, en el qual Guàrdia Civil, Policia Local i Guàrdia Civil informaran els vehicles que accedisquen a la zona de la platja que la sorra ha de quedar buidada a partir de les 20 hores», recorda l’alcaldessa, Paz Carceller. «A partir d’aquesta hora, les forces de seguretat recorreran la platja per a garantir que la sorra quede buida fins a les 7 del matí del dimecres 24 de juny».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 14 =