25n
25N
25N

Puçol inaugura una Associació Fotogràfica a càrrec de David Ramírez

Puçol inaugura una Associació Fotogràfica a càrrec de David Ramírez
30/10/2019 -

Jorge Ciscar, Amadeo Aznar i Fernando Juárez, tres professionals de reconegut prestigi, van acompanyar al president de l’Associació Fotogràfica de Puçol, David Ramírez en l’acte de presentació de l’Associació celebrat A L’Espai Jove del municipi. A més de conéixer alguns secrets de la fotografia de viatges, les imatges d’astronomia i el món esportiu i taurí, els quaranta assistents a les xarrades van conéixer de primera mà les variades propostes que vol portar avant la nova associació.

En l’acte de presentació, David Ramírez va insistir que des de l’Associació Fotogràfica de Puçol «pretenem servir com a impulsors d’activitats dinàmiques i accions que possibiliten el desenvolupament d’aquest llenguatge de la imatge, així com de la seua capacitat per a transmetre conceptes i promocionar el nostre entorn, monuments o llocs emblemàtics». Una promoció en la qual de moment ja s’han fet els primers passos: la presentació oficial i un horari setmanal de reunions confirmat, els divendres, de 19 a 20 hores, a l’Espai Social La Barraca.

Un punt de partida per a uns objectius a mitjà i llarg termini molt més ambiciosos: «La idea és arribar a tota la població a través d’exposicions, taules redones, congressos i altres accions que permeten acostar aquesta forma d’expressió als veïns i veïnes de la nostra localitat», apunta el president.

Esdeveniments als quals se sumen una biblioteca de consulta i tallers pràctics, a vegades impartits pels propis membres de l’Associació i en altres amb el suport de reconeguts especialistes en diferents aspectes del món de la fotografia.

En la presentació va participar Fernando Juárez, el qual va acudir sense material per a projectar, però sí que va portar una imatge emmarcada: la que va obtenir fa quasi una dècada el premi a la millor fotografia taurina de l’any. Amadeo Aznar, l’astrònom de Puçol amb àmplia experiència a muntar tallers i observacions astronòmiques en el paratge natural municipal La Costera, i el prestigiós Jorge Ciscar, especialista en la fotografia de viatges, van completar una jornada que obri moltes portes, variades idees, diferents possibilitats que caldrà anar revelant dia a dia.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − nou =