25n
25N
25N

Puçol impulsa la campanya 'Ja n'hi ha prou de malesa!' per a combatre els camps bruts

Puçol impulsa la campanya 'Ja n'hi ha prou de malesa!' per a combatre els camps bruts
06/08/2019 -

L’Ajuntament de Puçol inicia una campanya als mitjans municipals baix el lema «Ja n’hi ha prou de malesa! Pel bé de l’horta de Puçol, neteja la teua parcel·la» per a conscienciar de la neteja de les parcel·les agràries i solars urbans.

La malesa és un focus de rosegadors, insectes i brutícia que pot generar plagues i focs en camps productius. També preocupa l’erosió de la terra i la proliferació d’abocaments incontrolats i la degradació paisatgística que provoquen els camps que no tenen la cura adequada.

Amb l’ànim de conservar i potenciar la viabilitat del sector agrari de Puçol, el regidor d’Agricultura i Ramaderia, Alejandro Sancho avisa «el primer pas és la conscienciació. Ningú vol arribar als avisos administratius, però si no hi ha un canvi d’actitud, procedirem en mà ferma pel bé dels agricultors».

La campanya en primera instància tindrà l’abast dels mitjans municipals com són el Whatsapp, Facebook i la web Puçol.es.

La Comunitat Valenciana té quasi 150.000 hectàrees de terra de cultiu abandonada, sent l’autonomia líder en l’Estat espanyol. Al voltant d’un quart de les parcel·les agràries de Puçol estan abandonades. Si es vol un futur on el cultiu de fruits, hortalisses i verdures seguisca sent una realitat en el nostre poble, tots hem d’aportar el nostre granet d’arena.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell