25n
25N
25N

Puçol torna a Fitur amb el mar, la muntanya i la seua Ruta de la Tapa com a emblemes

Puçol torna a Fitur amb el mar, la muntanya i la seua Ruta de la Tapa com a emblemes
21/01/2019 -

Un any més, Puçol acudeix a Fitur (Fira Internacional del Turisme) amb una mostra de la seua oferta d’estiu (sobretot la platja), del seu paisatge per a tot l’any (la muntanya) i de la seua gastronomia, entre la qual destaca en aquesta edició la Ruta de la Tapa, de fet, El Quixot, guanyador de l’última edició, és el restaurant que ofereix una degustació de productes locals, inclosa la tapa guanyadora de la ruta i una mistela de taronja de creació pròpia.

Del 23 al 27 de gener, Puçol participa com a expositor de València Turisme en la 39a edició de Fitur a Madrid. Enguany la invitació de la Diputació de València exigeix major esforç als ajuntaments de l’espai compartit, perquè cadascun haurà de mantindre permanentment atés l’aparador durant els cinc dies de realització del certamen.

«Fins ara acudíem un parell de dies a la fira, perquè els costos aniran el més reduït possible i, a més, sempre formem part de l’espai conjunt de la Diputació», explica Juanjo Manzaneque, regidor de Turisme. «Lògicament, si l’aparador ha d’estar els cinc dies atés el públic, tindrem una persona a Madrid durant tota la fira».

Com a referència de la repercussió de Fitur, cal tindre en compte que l’edició de 2018 va rebre 251.000 visitants, de 165 països, amb més de 7.800 periodistes registrats.

En aquesta edició, el restaurant convidat és el més votat en la Ruta de la Tapa 2018, la Fonda El Quixot, que presenta en el showcooking de la Comunitat Valenciana precisament la «Tapa de ploma», guanyadora de la ruta, i així mateix ofereix per primera vegada una degustació exclusiva de mistela de taronja, un producte transformat per la mateixa fonda.

«Amb aquesta elecció obrim un camí per al futur, pel qual serà el guanyador de la Ruta de la Tapa el representant de la nostra gastronomia en Fitur», apunta l’alcaldessa Lola Sánchez. «El nostre ajuntament vol posar en relleu la importància de la gastronomia com a producte turístic i l’esforç que realitzen els nostres hostalers, la majoria autònoms i negocis familiars, per a obrir-se camí i generar ocupació i riquesa».

En el pla d’animació del nostre estand, Puçol repartirà fullets i marxandatge de turisme i comerç per a donar a conéixer els nostres atractius com a destinació: la platja, la Costanera, la Marjal *dels Moros, el patrimoni històric, rutes, senderes… «per a això transportarem diverses caixes de material, encapçalat per la guia turística de Puçol en versió trilingüe: castellà, valencià i anglés», apunta el tècnic de Turisme, Daniel Sebastiá.

Finalment, entre els visitants de l’aparador de Puçol es realitzarà el sorteig de dues nits a l’Hotel Alba per a dues persones, perquè puguen visitar la nostra destinació turística.

A més de donar el seu suport amb la seua presència, l’alcaldessa i el regidor de Turisme assistiran el dia 23 a la vesprada a l’acte institucional del Patronat Provincial de Turisme i rebran la visita del president de la Diputació, Toni Gaspar Ramos. L’endemà, 24 de gener, assistiran a la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana en Fitur, amb la visita del president Ximo Puig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =

museo prehistoria