25n
25N
25N

#puntoycoma, una exposició única d'Emilio Chuliá

La mostra s’exhibeix en la sala d’exposicions de l’Espai fins al dia 22 de gener de 2018

#puntoycoma, una exposició única d'Emilio Chuliá
19/12/2017 -

Divendres passat es va inaugurar l’exposició #puntoycoma del fotògraf Emilio Chuliá. La mostra, que es troba situada en la sala d’exposicions de l’Espai (edifici Metro), fa un recorregut per l’obra d’aquest torrentí, realitzant un viatge per la seua fotografia a través de les més de mil imatges que s’exhibeixen.

De manera creativa i original, l’autor presenta aquesta exposició, amb la participació i col·laboració del dissenyador local Eugenio Simó, com a comissari de l’obra. Chuliá defineix l’exposició com “una pausa, un xicotet espai de reflexió, més llarg que una coma, però mai tan llarg com el punt”.

La mostra reflecteix l’evolució del llenguatge fotogràfic de l’autor, des dels seus inicis fins a la creació d’un estil propi. Per això, s’utilitza com a fil conductor les conclusions fotogràfiques que en forma de text, Emilio ha anat publicant aquests últims anys en el Magazine Urban del Diari Levante EMV, sent la número vint d’aquestes publicacions el detonant i la justificació del motiu pel qual es realitza ara i no abans.

L’exposició, que va ser inaugurada pel regidor de Cultura, Alfred Costa, qui va acudir acompanyat per representants de l’equip de govern i amics i familiars d’Emilio, estarà en la sala de l’Espai fins al dia 22 de gener de 2018. De dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 20:30h; i els dissabtes 10h a 13h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + deu =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa