25n
25N
25N

Els Punts Violeta han informat i sensibilitzat durant les Falles

Els Punts Violeta han informat i sensibilitzat durant les Falles
20/03/2019 -

Els dos punts violeta instal·lats per l’Ajuntament de València aquestes falles, a través de la regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives que dirigeix Isabel Lozano, han informat un gran nombre de persones que s’han acostat durant els quatre dies de falles per a rebre informació sobre prevenció d’agressions sexistes així com per la possibilitat de col·laborar com a voluntariat en aquests punts.

Situats a l’estació del Nord i al carrer Caballers, els dos punts violeta s’han encarregat de sensibilitzar i informar la ciutadania. Així, s’han repartit fins a 7.000 xapes i 4.000 fulls de mà informatius aquests dies. Igualment s’han repartit 1.000 fullets de la campanya de prevenció d’agressions sexistes “Fora de lloc” i s’ha facilitat material a algunes falles per a repartir en els seus casals i en les seues diferents festes.

Els punts violeta han comptat en tot moment amb presència de dos professionals (psicòlogues/educadores/treballadores socials), durant sis hores al dia. Concretament, han estat actius del 15 al 19 de març en horari de 22.00 a 4.00 hores. La informació s’ha realitzat tant en valencià i castellà com en anglés.

«Els punts violeta són útils per a la sensibilització i la prevenció, així com per a traslladar un missatge a la societat de rebuig a la violència masclista, establint canals més immediats i accessibles per a la denúncia i l’atenció a víctimes que puguen necessitar-ho. Durant aquests dies la gent que s’ha acostat ha estat molt positiva, han valorat com molt necessari el paper que feien les i els professionals», ha manifestat la regidora Isabel Lozano.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 2 =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
Informacion coronavirus
el puig