25n
25N
25N

Els Punts Violeta difondràn el missatge d’igualtat en les Festes Majors de Catarroja

Els Punts Violeta difondràn el missatge d’igualtat en les Festes Majors de Catarroja
19/09/2019 -

Unes festes en les quals es promoga la igualtat, aquest ha sigut l’objectiu que l’equip de govern va posar com a compromís ineludible des de la seua arribada al Consistori i que, evidentment ha repetit enguany. Diferents accions dins del programa de festes, però sobretot, la ubicació dels Punts Violeta d’informació i conscienciació contra comportaments poc adequats destaquen entre les mesures dutes a terme.

Així doncs, durant dos dels esdeveniments més multitudinaris del programa festiu, Concurs d’Allipebre i Macrodiscoteca, se situaran dues carpes informatives, gestionades per CAVAS on s’oferirà informació sobre els recursos amb els quals compta l’Ajuntament de Catarroja en matèria d’igualtat.

A més, amb l’objectiu de difondre el missatge d’igualtat, s’han ideat diverses iniciatives per a implementar-lo, com el decàleg per a unes festes amb molt bon rotllo, incloses dins del llibre de festes. També, es repartiran polseres violetes, barrets de palla i tatoos amb l’amb el missatge #CatarrojaÉsIgualtat,

“El nostre objectiu, des de l’Ajuntament de Catarroja, és posar el nostre xicotet granet d’arena per a frenar tot tipus de conductes reprovables contra la dona, no només en les festes sinó durant tot l’any, ja que aquest tipus de conductes poden derivar a situacions com la que vivim al nostre país que ens han dut a alertar d’una #EmergènciaFeminista”, ha explicat la regidora d’Igualtat, Beatriz Sierra.

#EmergènciaFeminista a Catarroja

D’altra banda, des de l’Ajuntament de Catarroja ens unim a la concentració que el divendres 20 de setembre a les 20 hores ha convocat la Plataforma feminista d’Alacant sota el lema #EmergènciaFeminista i que secundaran les associacions feministes del municipi.

Durant la nit del divendres la façana de l’Ajuntament de Catarroja estarà il·luminada amb el color violeta i des de l’organització es llegirà el manifest proposat des de la Plataforma organitzadora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =