25n
25N
25N

Les Festes Majors de Picassent han comptat amb un Punt Violeta

Les Festes Majors de Picassent han comptat amb un Punt Violeta
12/09/2019 -

L’Ajuntament de Picassent va habilitar, durant les passades Festes Majors celebrades al municipi del 30 d’agost al 10 de setembre, un Punt Violeta per sensibilitzar i prevenir les possibles conductes d’assetjament i/o agressions sexistes que pogueren portar-se a terme durant la celebració dels actes programats.

El Punt va estar atés per 2 promotores d’Igualtat i una psicòloga especialista en l’assistència a víctimes d’agressions sexuals. Les dos feren una tasca de sensibilització per combatre d’aquesta manera les possibles agressions masclistes, que va tindre una gran acollida entre el públic més jove i també el familiar, enguany amb la novetat del repartiment de polseres fluorescents i xapes amb eslògans com «Posa’t les ulleres violeta» i «Sóc feminista» entre d’altres.

A més del repartiment d’aquests materials, que arribaren a esgotar-se, entre totes aquelles persones i famílies que s’acostaren fins al Punt, es va difondre un decàleg per dissuadir les conductes d’assetjament recordant les expressions o accions que indiquen consentiment i desig i les que no. Aquesta campanya ha comptat amb el suport del Pacte d’estat contra la violència de gènere, la Diputació de València i la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + quinze =