Les falles de Llíria promouran espais d'igualtat i diversitat en la festa

Els casals tindran el seu punt violeta davant possibles agressions sexistes

Les falles de Llíria promouran espais d'igualtat i diversitat en la festa
15/03/2019 -

Les falles de Llíria també volen fer de les seues festes uns espais d’igualtat i respecte. Per a dur a terme esta iniciativa, representants de les diferents comissions del municipi van participar el mes passat en el taller “En la fiesta, también nos cuidamos”, organitzat per l’Àrea d’Igualtat i Polítiques de l’Ajuntament edetà, i on van analitzar diverses situacions que poden produir-se i la forma d’actuació en cadascuna d’elles.

La responsable de la regidoria, Vallivana Murgui, ha recordat que, “en molts casos, en els espais d’oci es produeixen agressions sexistes d’intensitats diferents, per la qual cosa hem volgut oferir al món faller de la nostra localitat una formació específica i eines per a acompanyar, d’una forma respectuosa i adequada, a les persones que les patisquen”.

Amb esta activitat, “reivindiquem la importància que les falles, com qualsevol altre esdeveniment festiu, siguen espais més inclusius, d’igualtat i diversitat, perquè totes les persones que participen en estos ambients se senten segures i tranquil·les, i disfruten així plenament de la festa”.

A més d’esta campanya de sensibilització, els casals de les comissions falleres tindran els seus punts violeta, que constaran d’un cartell personalitzat per a cadascuna, igual que fulles informatives i cartells perquè sàpien què fer en cas d’una agressió.

Més informació

mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 20 =

cultura als barris 2019
punt cat
alcasser
anna i la maquina del tiempo
cultura als barris 2019