25n
25N
25N

El Punt del Client de Metrovalencia en Àngel Guimerà reprén la seua activitat i Empalme la cessa fins a setembre

El Punt del Client de Metrovalencia en Àngel Guimerà reprén la seua activitat i Empalme la cessa fins a setembre
23/08/2020 -

El Punt del Client de Metrovalencia de l’estació Àngel Guimerà, tancat en l’actualitat per l’horari d’estiu, reinicia la seua activitat i assumeix les funcions del Punt del Client d’Empalme, que cessarà la feina de punt d’atenció al públic fins al pròxim 13 de setembre.

D’aquesta manera, es mantenen oberts el mateix número de Punts al Client en la xarxa de Metrovalencia i en el mateix horari anunciat per a l’estació d’Empalme. L’horari serà de dilluns a diumenge de 8.00 a 20.00 hores, ha informat la Generalitat en un comunicat.

L’Espai de Xàtiva obri de 7 a 21.30 hores de dilluns a divendres i de 10 a 13.50 i 16 a 19.50 hores els dissabtes i festius, mentre que l’Espai de Colón atén de 7 a 21.30 hores de dilluns a divendres i roman tancat els dissabtes i festius.

El Centre d’Atenció del Client d’Aeroport està operatiu de 9 a 16.30 hores fins al dia 23. El dia 24 l’horari serà de 14.30 a 22 hores; els dies 25 i 26 serà de 7.15 i 22 hores; el dia 27, de 9 a 16.30 hores; els dies 28, 29 i 30, de 7.15 i 14.45 hores i la jornada del 31 s’atendrà de 7.15 a 22 hores.

Per a més informació, es recomana als usuaris i usuàries que s’informen en el telèfon gratuït 900 461 046, consulten la pàgina web de Metrovalencia o que establisquen comunicació a través de les xarxes socials de Facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv) i Twitter (@metrovalencia).

Els centres reben a clientela que necessita informació, però també als qui tramiten les targetes personalitzades mensuals, anuals o de la targeta moneder TuiN, Gent Major, Famílies Nombroses i Mobilitat.

L’atenció presencial se centra, en primer lloc, en la informació general, sobretot qüestions relacionades amb les tarifes, peatge, horaris i itineraris. Després se situen la gestió de targetes i les incidències que concerneixen el suport sense contacte.

Els motius de les visites varien notablement en el Centre d’Aeroport, a causa de la seua singular ubicació. En aquest cas, la informació se centra en la localització d’hotels i en els itineraris d’interés turístic. Moltes d’aquestes visites s’atenen en anglés, italià i francés.

Els Centres d’Atenció del Client s’estan reconvertint “progressivament” en Espais del Client. Ja ho han fet Colón i Xàtiva i, en un futur, el faran Aeroport i Benimaclet en Metrovalencia, així com en TRAM d’Alacant.

Aquests recintes “sintetitzen i avancen” el nou concepte d’oficines d’atenció al client que FGV comença a posar en marxa. Són un lloc d’interrelació entre client i empresa, atés per personal específic, i una àrea on es puguen usar els serveis que s’ofereixen, el disseny de l’espai segueix els criteris sobre accessibilitat universal establits en el Pla d’Accessibilitat d’FGV.

El nou Espai del Client, a més de les tasques que es realitzen en la resta de centres d’atenció, està orientat a la relació amb l’empresa (per exemple, hi ha habilitada una zona de reunions) i fins i tot disposa de zona wi-fi, zona de descans, la possibilitat de recàrrega del mòbil i connexió per a tauletes o portàtils.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =