25n
Orgull
Orgull

El Punt d'Acceleració a la Inversió ha atés 11 consultes relatives a la qualificació de projectes prioritaris en el primer semestre de l'any

Dels sectors d’energia, tractament de residus i agroindustrial

El Punt d'Acceleració a la Inversió ha atés 11 consultes relatives a la qualificació de projectes prioritaris en el primer semestre de l'any
21/06/2021 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha presidit aquest matí la reunió semestral de la Comissió Permanent d’Inversions, en la qual s’ha fet balanç de les actuacions realitzades pel Punt d’Acceleració a la Inversió durant aquest primer semestre de 2021.

Al final de la reunió, Rafa Climent, ha explicat que el Punt d’Acceleració a la Inversió, en aquest període, “ha atés 11 consultes d’empreses interessades a conéixer la viabilitat de tramitar projectes dels sectors d’energies renovables, tractament de residus i agroindustrial com a prioritaris”.

A més s’han presentat dos nous projectes, un de tractament de residus que s’ha considerat provisionalment prioritari i un altre d’un centre tecnològic que està en fase d’estudi. Fins hui són 12 els projectes gestionats, dels quals 7 continuen en execució.

Així mateix, Rafa Climent ha informat que en aquest període s’ha signat un nou conveni de col·laboració entre la conselleria d’Economia Sostenible i les entitats locals de la Comunitat per a l’impuls dels projectes empresarials declarats com a projectes prioritaris d’inversió. Concretament, amb l’ajuntament de Vallada.

Per al conseller Climent “resultava necessària la creació d’un Punt d’aquestes característiques que afavorira la col·laboració interadministrativa” entre tots els departaments i organismes de la GVA i “també amb aquelles corporacions locals interessades i que subscrigueren l’oportú instrument de col·laboració”, ha destacat.

Fins hui ja són 10 els consistoris que s’han adherit a aquest programa. (Almoradí, Alacant, Morella, Alzira, Castielfabib, Silla, Paterna, Chelva, Ibi i Vallada).

A més, ha ressaltat l’atracció d’inversions productives a la Comunitat Valenciana com un element dinamitzador del teixit econòmic del territori. Unes inversions que se situen en el primer trimestre de l’any en 195’89 milions d’euros, la qual cosa representa un increment del 6% respecte al mateix període de l’any anterior.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 12 =