25n
25N
25N

Punt Mòbil d'Informació Turística de València inicia la temporada d'estiu amb una flashmob

L’oficina mòbil està activa des de hui, 1 de juliol, fins al 31 d’octubre, i recorrerà diferents llocs turístics de la ciutat

Punt Mòbil d'Informació Turística de València inicia la temporada d'estiu amb una flashmob
01/07/2019 -

Aquest matí ha tingut lloc en la plaça de l’Ajuntament una flashmob amb motiu de la primera parada del Punt Mòbil d’Informació Turística, iniciativa que es posa en marxa per tercer any consecutiu i que permet arribar a zones amb afluència de visitants durant aquests mesos, com la Ciutat de les Arts i les Ciències, espais com el Saler o el Palmar, o esdeveniments de la ciutat, com la Fira Hàbitat o La Mostra de València. En l’activitat han pogut participar tant residents com visitants.

L’oficina mòbil està activa des de hui, 1 de juliol, fins al 31 d’octubre, i recorrerà diferents llocs turístics de la ciutat com la platja Malva-rosa, la plaça de la Reina, la Ciutat dels Arts i les Ciències, la plaça de Bous o la plaça de la Verge, entre altres. Així mateix, també se situarà en el Saler i el Palmar.

El Punt Mòbil d’informació Turística permet donar atenció al visitant allí on es concentra la demanda, i adaptar la seua ubicació en funció de les necessitats, els fluxos de turistes o l’agenda de la ciutat. Durant la temporada de 2017 va atendre un total de 35.600 visitants, i en 2018 va superar els 86.185.

A més d’oferir als visitants d’informació turística, el punt mòbil està equipat per a comercialitzar productes i serveis turístics. Compta amb diferents pantalles perquè, d’una manera visual, el visitant puga descobrir l’oferta turística que la ciutat posa a la seua disposició. Així mateix, disposa de rampa per a permetre l’accés a les persones amb mobilitat reduïda. D’altra banda, qualsevol turista podrà conéixer on se situa el punt mòbil a través de la web de la Fundació Turisme València i del perfil de Twitter de Fundació Turisme València.

OFICINES D’ATENCIÓ Al VISITANT

La ciutat de València compta amb 6 oficines d’atenció al visitant: Aeroport, Joaquín Sorolla, Ajuntament, Paz -en la qual s’ofereix el servei de devolució de l’IVA a turistes no comunitaris-, Port i Platja. Aquesta última roman oberta des del 15 de juny. En total, 107.309 visitants han sigut atesos pel personal de les oficines en els 6 primers mesos de l’any, un 7% més que en 2018.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + sis =

bienal mislata 2019
bienal mislata 2019
ficcions 2019-2020