25n
25N
25N

Ximo Puig: “Mirar cap avant en aquesta ciutat és mirar a Sandra Gómez perquè amb ella avançarem en la construcció d'una aliança intergeneracional on càpia tothom"

La candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, anuncia l’eliminació del copagament del servei d’atenció domiciliària i es compromet a duplicar el número d’atesos

Ximo Puig: “Mirar cap avant en aquesta ciutat és mirar a Sandra Gómez perquè amb ella avançarem en la construcció d'una aliança intergeneracional on càpia tothom"
22/05/2019 -

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha assegurat aquest dimecres en una trobada en el Centre Municipal per a Persones Majors de Nou Moles, a València, al costat de la candidata socialista a l’Alcaldia de la ciutat, Sandra Gómez, que aquest és “el moment d’avançar o retrocedir” i que “només amb Sandra Gómez com a alcaldessa serà possible avançar en la construcció d’una aliança intergeneracional on capiem tothom”. Per al dirigent socialista, “la qual cosa ens garanteix una alcaldessa com Sandra Gómez és que tothom tinga el seu espai perquè en aquesta ciutat no sobra ningú, només els intolerants i els fanàtics”.

Ximo Puig ha indicat que en aquests quatre anys “hem avançat en l’aliança amb els ajuntaments i en la millora de la qualitat de vida de les persones majors garantint la sanitat universal i la fi dels copagaments farmacèutics” i ha expressat que de cara al futur “la Generalitat i l’Ajuntament de València continuarem treballant braç a braç per a buscar una societat més justa, digna i solidària en la qual ningú es quede al marge”.

En aquest sentit, ha destacat la necessitat que les dues administracions treballen per a “enfortir l’envelliment actiu i assegurar que totes les persones majors tinguen atenció per part dels serveis públics”. Així, ha mostrat el compromís de la Generalitat amb l’Ajuntament de València per a “abordar el dèficit de places residencials per a majors”. “Les institucions públiques hem de tindre un paper fonamental per a construir una societat més decent en la qual es compte amb les persones majors”, ha expressat.

Per part seua, la candidata del PSPV-PSOE a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha anunciat l’eliminació del copagament de tots els serveis d’atenció domiciliària així com el compromís de duplicar el nombre de persones ateses pel SAD (Servei d’Atenció Domiciliària). “No volem que hi haja ni un sol major que es quede fora del servei d’atenció domiciliària perquè no pot pagar-lo”, ha assenyalat Gómez qui ha destacat que aquest servei “és el que millor atalla la soledat de les persones majors que volem que estiguen ateses i cuidades”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 10 =

museo prehistoria