25n
25N
25N

Puig creu que la Comunitat Valenciana està "millor que fa tres anys" i que "convé continuar per la senda del canvi"

Puig creu que la Comunitat Valenciana està "millor que fa tres anys" i que "convé continuar per la senda del canvi"
19/01/2019 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat aquest dissabte que la Comunitat Valenciana “està millor que fa tres anys i mig” i creu que “el que convé als valencians és continuar per la senda del canvi”.

Així ho ha expressat Ximo Puig en ser preguntat per la possible renovació del Pacte del Botànic durant el lliurament dels Premis del Turisme SER a Dénia, segons ha recollit la Generalitat en un comunicat. “Hem de fer un govern que estiga cada vegada més impulsat en la Comunitat, perquè continue millorant en un futur el que ha millorat en aquest temps”, ha afegit.

Així mateix, el president també ha expressat que “més que especular el que vindrà en un futur, ara han de posar les condicions perquè el canvi començat en la Comunitat es consolide”.

“Crec que en aquests moments el que hem de fer és acabar tots els compromisos que tenim amb la ciutadania”, ha indicat Puig, qui ha afegit que “hem passat d’una situació en la qual la Comunitat estava en el focus de la corrupció i en el paradigma del qual no podia ser un país avançat”. “En aquests moments la Comunitat té les millors garanties per a mirar cap avant”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =

museo prehistoria