25n
25N
25N

Puig veu com a "única solució de futur" la doble plataforma en el Corredor Mediterrani

Puig veu com a "única solució de futur" la doble plataforma en el Corredor Mediterrani
26/11/2019 -

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat aquest dimarts que l'”única solució de futur” per a garantir una bona connectivitat en tot el Corredor Mediterrani és la doble plataforma.

Puig s’ha manifestat així abans els mitjans després d’assistir a l’obertura del XXI Fòrum Espanya-Japó que se celebra a Castelló en ser preguntat per la seua opinió sobre que el Ministeri de Foment en la seua última licitació del Corredor Mediterrani no contemple el tercer fil entre Castelló i Tarragona.

Sobre aquest tema, el cap del Consell ha assenyalat que no sap quines són les circumstàncies que emboliquen aquesta decisió, “una decisió tècnica bàsicament”. “El fonamental és que el Corredor Mediterrani siga una realitat al més prompte possible i, sobretot, també la connexió d’AVE entre tot el Corredor perquè encara hui estem suportant una mala decisió que va ser la de fer precisament el tercer fil entre Castelló i València que està suposant problemes greus a la Rodalia”, ha afegit.

Puig creu que l'”única solució de futur” és la doble plataforma per a garantir una bona connectivitat en tot el Corredor Mediterrani i per això ha dit que parlarà amb Foment quan hi haja govern, “perquè ara hi ha una situació d’interinitat que fa que no hi haja la capacitat d’afrontar grans infraestructures a mitjà i llarg termini, perquè les infraestructures no saben de legislatures”.

“És important que al més prompte possible tinguem un govern amb el qual puguem dialogar i avançar en la solució d’una infraestructura fonamental per al creixement econòmic de tota Espanya, no solament de l’arc mediterrani”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =

CCCC
activem alfafar