25n
25N
25N

Puig subratlla la importància de la mobilitat i el desenvolupament sostenible en el trànsit cap a una normalitat millorada

Puig subratlla la importància de la mobilitat i el desenvolupament sostenible en el trànsit cap a una normalitat millorada
14/07/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que la mobilitat constitueix un “eix fonamental” de l’aposta per un creixement sostenible en l’actual trànsit cap a una normalitat millorada que permeta eixir de la crisi provocada per la pandèmia de COVID-19.

Així ho ha expressat durant la seua intervenció en la clausura de la taula redona ‘Canvi de marxa’, sobre la indústria valenciana de l’automoció i la mobilitat, acte que s’ha desenvolupat en la seu d’UGT-PV a València i al qual ha assistit també el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

Puig ha instat a aprofitar les oportunitats de finançament que brinda la UE per a l’impuls de projectes des de la Comunitat Valenciana que seguisquen els postulats del Pacte Verd Europeu.

El president ha afegit que, en l’àmbit de la mobilitat, la transició cap a un model més sostenible “no es pot fer per decret llei ni d’un dia per a un altre”, sinó que “s’ha de comptar amb la indústria de l’automòbil” i “tindre en compte la realitat d’aquest sector”, clau per a l’economia.

“D’aquesta crisi no s’ix amb velles receptes”, ha manifestat Puig, que ha insistit en la importància de potenciar la innovació, la tecnologia i la formació.

A més, ha considerat irrenunciable l’objectiu de generar un marc que propicie, des del sector públic, la generació d’ocupació, i ha advocat per la cerca d’acords que faciliten la cohesió social i eviten les desigualtats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + set =

CCCC