25n
25N
25N

Puig insisteix en la necessitat de solucionar les llistes d'espera

El President de la Generalitat assenyala que les malalties més greus estan ateses d’una manera més ràpida

Puig insisteix en la necessitat de solucionar les llistes d'espera
20/11/2019 -

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha asseverat aquest dimecres que cal “posar remei” a les llistes d’espera quirúrgiques però ha apuntat que “cal donar també seguretat als ciutadans: les malalties més greus sempre estan ateses d’una manera ràpida”.

“Hi ha unes altres no tan greus que tenen massa temps d’espera i cal combatre”, ha dit, amb “eficiència” i més capacitat inversora sobretot en les zones en què hi ha major temps d’espera.

En aquest sentit, ha subratllat que el comandament únic “és fonamental perquè en els diferents departaments no hi haja les asimetries que hi ha en aquests moments”.

El temps mitjà d’espera dels pacients per a sotmetre’s a una intervenció quirúrgica en la Comunitat Valenciana ha augmentat en 30 dies entre juliol i setembre, segons les dades que ha publicat la Conselleria de Sanitat. Així, la demora mitjana passa de 103 dies al juny a 133 al setembre, i en total, al setembre hi ha 68.561 pacients en llista d’espera, pels 66.659 que hi havia al juny.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − un =

CCCC
activem alfafar