25n
25N
25N

Puig reconeix que projectes com Intu "poden causar algun tipus de neguit" i diu que complirà la legalitat ambiental

Puig reconeix que projectes com Intu "poden causar algun tipus de neguit" i diu que complirà la legalitat ambiental
18/12/2018 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha defès aquest dimarts que la Generalitat “garanteix la seguretat jurídica” i “sempre” complirà amb la legalitat mediambiental en projectes com el macrocentre comercial Intu Mediterrani, a Paterna (València), si bé ha reconegut que “és evident que en determinats moments poden causar algun tipus de neguit”.

Puig ha valorat a preguntes dels periodistes a Alacant la polèmica entorn del projecte i les diferències en el si del Botànic per la inclusió del paratge Les Moles (València) en el Parc Natural del Túria.

“Aquest és un govern que garanteix la seguretat jurídica: totes les empreses tenen la possibilitat de presentar els seus projectes i nosaltres defenem l’interés general”, ha asseverat, i ha garantit que defendran “en tot moment” que siguen projectes sostenibles en els quals “evidentment l’ocupació és un factor fonamental, però també la qüestió mediambiental”.

Des d’aquest punt de vista, ha assegurat que “qualsevol empresa té garanties que en aquesta comunitat hi ha seguretat jurídica i s’actua en funció del que són els diferents paràmetres tant d’implementació social com sostenible”.

Puig ha remarcat que “és evident que en determinats moments projectes poden causar algun tipus de neguit”, però ha advocat per “estudiar-los d’una manera racional i donar la resposta, sempre entenent que la inversió per a l’ocupació és fonamental”.

“Al mateix temps, sempre respectarem els paràmetres de legalitat mediambiental; la preservació del medi ambient és un objectiu del Consell del Botànic”, ha resolt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 17 =

CCCC
torrent