25n
25N
25N

Puig: "Ford sap que té en la Comunitat Valenciana la factoria més competitiva d'Europa"

Puig: "Ford sap que té en la Comunitat Valenciana la factoria més competitiva d'Europa"
16/04/2021 -

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha destacat aquest divendres l'”aposta clara” de Ford en el trànsit cap a l’electrificació, i ha assegurat que creu que l’empresa sap que té en la Comunitat Valenciana la factoria “més competitiva d’Europa”.

Puig s’ha manifestat així davant els mitjans en l’UJI de Castelló en ser preguntat per la reunió que van mantenir aquest dijous el president de Ford Europa, Stuart Rowley, i el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, per a comentar el futur de la marca automobilística en el ‘Vell Continent’.

El cap del Consell ha valorat “molt positivament” aquesta reunió. “Nosaltres estem treballant amb la màxima complicitat possible amb Ford perquè és un fet inqüestionable la importància que té sobre la nostra economia, ja que gràcies a Ford s’ha generat un clúster de l’automobilisme molt important en la Comunitat Valenciana”, ha dit.

“És molt important que cada vegada Ford prenga decisions de major consolidació entre nosaltres”, ha afegit.

Puig ha assenyalat que la indústria automobilística està patint una sèrie de situacions “molt complexes”, i ha recordat que la pandèmia ha arribat “en un moment de clara transició cap a l’electrificació”. “Totes les notícies que tenim d’eixa reunió és l’aposta clara per part de Ford en el trànsit cap a l’electrificació”, ha apuntat.

“Crec que Ford Europa sap que té en la Comunitat Valenciana la factoria més competitiva d’Europa, gràcies també al diàleg social permanent que s’ha produït i a l’actualització d’aquesta factoria”, ha subratllat.

CAPACITAT DE COOPERACIÓ

Segons el president, la informació del Govern i de Ford que li ha arribat és que s’ha establit la capacitat de cooperació. A més, ha destacat el projecte que lidera Power Electronics, en el qual també participa Ford “relacionat amb l’emmagatzematge de l’energia”, i ha confiat que “es puga contribuir en aquest procés a consolidar l’ocupació”.

“La indústria és fonamental i tot el que genera eixa ocupació de qualitat que la indústria sempre garanteix”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + dinou =