25n
25N
25N

Puig sobre l'evolució de la pandèmia: "No estem en un moment d'estrés, però hem de preparar-nos"

Puig sobre l'evolució de la pandèmia: "No estem en un moment d'estrés, però hem de preparar-nos"
02/11/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que a la Comunitat Valenciana l’augment d’hospitalitzacions i ingressos en UCI és “una realitat”, encara que ha assenyalat: “No estem en un moment d’estrés, però hem de preparar-nos perquè qualsevol ciutadà o ciutadana que es veja afectat tinga la millor resposta possible”.

Així ho ha indicat Puig en atenció als mitjans a l’Alcúdia preguntat sobre la situació de la pandèmia a la Comunitat Valenciana, on ha indicat que el Consell està “valorant les mesures que es van prendre la setmana passada” i ha advertit que “en funció de l’esdevindre i de com avancen els diferents paràmetres” es prendran noves mesures.

El cap del Consell ha destacat que ha mantingut una reunió amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, aquest dilluns, i ha destacat que continuaran “treballant” al llarg de la setmana. Així mateix, ha remarcat que els servicis de salut pública estan “treballant intensament” per a “atallar tots els focus el més ràpidament possible”.

En aquesta línia, ha destacat que “s’està millorant la capacitat de resposta, tenint en compte les limitacions que existeixen i que estan relacionats amb la pròpia manera de funcionar d’aquest virus, que en alguns àmbits és desconeguda”.

Per a Puig, “cadascú és corresponsable” i ha destacat que “la immensa majoria de les persones està fent un esforç extraordinari” seguint les directrius sanitàries. Ha insistit que s’està en un “moment d’alça” del virus, per la qual cosa “tot esforç per a complir les normes és fonamental”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + un =

25n horta sud