25n
25N
25N

Puig diu que es farà el que diguen els experts sobre el tancament perimetral

Puig diu que es farà el que diguen els experts sobre el tancament perimetral
29/10/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assenyalat, sobre la possibilitat de dur a terme un tancament perimetral de la Comunitat Valenciana com el que estan decidint altres comunitats autònomes, que es farà “el que diguen els experts”, al mateix temps que ha instat a adoptar les mesures “amb serenitat” i “no entrar en una espècie de carrera en les restriccions”.

El cap del Consell, que ha fet aquestes declaracions a preguntes dels mitjans després de la signatura del protocol per a la constitució de la Fundació Miquel Navarro, ha recordat que l’executiu autonòmic ja va prendre “les mesures que considerava oportunes la setmana passada, abans de la declaració de l’estat d’alarma, mitjançant una resolució de la Conselleria de Sanitat ratificada pel TSJCV”. “Estem per tant adoptant mesures racionals i ajustats”, ha postil·lat.

Puig ha assenyalat que les autoritats valencianes analitzaran la situació –mantindrà una reunió aquest dijous amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló– amb les dades de Salut Pública.

En aquest sentit, ha remarcat que “es farà el que diguen els experts”. “Si els experts ens diuen que cal perimetrar, s’establirà i, si no, es continuarà amb les mesures que hi ha fins al moment”. I ha reiterat que “sí que és previsible que s’adopten algunes mesures concretes en alguns municipis amb caràcter immediat”.

“El que no podem estar –ha remarcat– és en una espècie de carrera en les restriccions que pot ser una cosa una mica espasmòdica i posant una tensió permanent a la societat. Cal adoptar les mesures amb serenitat i sense introduir més incertesa als ciutadans que, desgraciadament, ja estan en una situació bastant incerta”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =