caixa popular

Puig sobre la candidatura conjunta al Senat que proposa Compromís: "Primer reflexionarem, després a actuar"

Puig sobre la candidatura conjunta al Senat que proposa Compromís: "Primer reflexionarem, després a actuar"
16/02/2019 -

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha afirmat que “en aquest moment, del que es tracta és d’analitzar de quina manera el PSOE pot ser més útil a la ciutadania”, per la qual cosa, davant la proposta de candidatura conjunta al Senat amb Podem i Compromís que va proposar la coalició aquest divendres, ha assenyalat: “Primer reflexionarem i després a actuar”.

Així s’ha expressat el també líder dels socialistes valencians en un acte a Mislata (València) al qual ha acudit amb la ministra de Defensa, Margarita Robles. La proposta de candidatura conjunta va arribar aquest divendres per part de la portaveu adjunta de Compromís en Les Corts Mònica Álvaro, qui va apostar per una “Confederació Botànica”, és a dir, que PSPV-PSOE, Compromís i Podem concórreguen en una mateixa llista per al Senat.

Sobre aquest tema, Puig ha remarcat que ha passat un dia des de l’anunci de la data de les eleccions; ha destacat que la setmana vinent hi haurà una convocatòria dels òrgans federals del partit i ha avançat que proposarà una reunió de la Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE.

“En qualsevol cas, la meua prioritat continua sent governar de la millor manera possible per a aconseguir els objectius de l’Acord del Botànic”, ha manifestat.

Més informaciójo amb ribo

1 Comentari

  1. Rafael Pla-Lopez (@plalopez)
    Rafael Pla-Lopez (@plalopez) febrer 17, 15:38

    Cal una opció unitària d’esquerres (Unides Podem-Esquerra Unida etc) al Congrés, i un mur demòcrata contra el feixisme al Senat

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − cinc =