25n
25N
25N

Puig sobre un possible avançament electoral: "Cal anar partit a partit i hui s'està debatent el principi dels PGE"

E.P

Puig sobre un possible avançament electoral: "Cal anar partit a partit i hui s'està debatent el principi dels PGE"
12/02/2019 -

El president de la Generalitat i secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, ha assenyalat, preguntat per un possible avançament electoral de les eleccions generals, que s’ha d’anar “partit a partit” i el que ara s’està debatent és “el principi dels Pressupostos Generals de l’Estat”, l’aprovació del qual és “molt important” per a la Comunitat Valenciana.

Puig, que ha assistit a Alacant a la reunió de la Comissió Interdepartamental d’Acció Exterior i Relacions amb la UE per a analitzar la situació del Brexit i a una concentració de repulsa pel crim de violència de gènere de Planes, ha recalcat que el que li preocupa és “la Comunitat Valenciana i, per descomptat, Espanya” pel que ha subratllat que està “ben clar” que els PGE “milloren la vida de les persones”.

“I el que han de pensar els grups parlamentaris, més enllà de conjuntures electorals i altres problemes que són important però no són fonamentals, és si aquests PGE milloren o empitjoren la situació dels espanyols i els valencians”, ha argumentat Puig, qui ha advertit que per a la Comunitat Valenciana, el fet que no s’aproven els PGE “té un cost econòmic greu de més de 1.000 milions d’euros”.

Sobre este tema, ha avisat que els qui infringisquen eixe cost “hauran de donar compte” d’açò perquè “són uns PGE bons per als espanyols”. Per tant, ha dit: “Si uns partits decideixen boicotejar-los, hauran de donar resposta als ciutadans, i quan es voten, en funció del resultat, es podran determinar quals són les eixides”.

No obstant açò, Puig sosté que en aquest moment “no hi ha una eixida automàtica”, sinó que l’ha d’avaluar el president del Govern, Pedro Sánchez, “i ha de valorar-la pensant en l’interés general, que no és l’interés d’uns quants, per molt que es manifesten el diumenge, perquè ells no representen al conjunt de la població sinó a tres partits”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 1 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa