25n
25N
25N

Puig situa la cultura com a "peça clau" per al renaixement del poble valencià

Puig situa la cultura com a "peça clau" per al renaixement del poble valencià
09/10/2016 -

El Palau de la Generalitat ha acollit la XVI edició de la lectura col·lectiva del Tirant lo Blanch, una activitat organitzada per la falla Na Jordana amb motiu de la celebració del 9 d’Octubre.

FOTO_02El President de la Generalitat, Ximo Puig, i la Vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, han participat en la lectura dels últims capítols d’aquesta novel·la de Joanot Martorell.

“Martorell forma part de la galeria dels grans narradors universals de tots els temps, al costat d’autors tan destacats com Cervantes o Shakespeare”, ha assegurat el President, qui ha aprofitat l’acte per a recordar que la cultura suposa una “peça clau” per al renaixement del poble valencià, pel qual el Consell està treballant.

Així mateix, Puig ha insistit en la importància de la lectura, tant dels clàssics com dels nous creadors. “És necessari llegir, perquè en els llibres és on s’entén la vida, els sentiments, qui som i on anem”, ha assenyalat.

A continuació, la façana de la Torre Vella del Palau de la Generalitat ha sigut l’escenari d’una projecció audiovisual (mapping), desenvolupat per l’empresa VideomappingPro, que ha il·lustrat la llegenda del 9 d’Octubre i ha recordat el lema “Tots a una Veu” amb el qual la Generalitat ha estat promocionant tots els actes relacionats amb la celebració del dia de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 8 =