caixa popular

Puig respondrà en les Corts sobre compromisos polítics no concretats, els PGE i mesures davant la 'gota freda'

Puig respondrà en les Corts sobre compromisos polítics no concretats, els PGE i mesures davant la 'gota freda'
22/10/2018 -

El ‘president’ de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, respondrà en Les Corts en la pròxima sessió de control a preguntes dels grups sobre compromisos polítics no concretats, la valoració de l’acord dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) i mesures davant l’última ‘gota freda’ en un context de canvi climàtic.

Així, el portaveu del grup parlamentari de Podem, Antonio Estañ, preguntarà al ‘president’ per “quan es faran efectius determinats compromisos polítics que el Consell ha adquirit i encara no s’han concretat”.

Per la seua banda, la síndica de Cs, Mari Carmen Sánchez, interpel·larà a Puig per “quin és el full de ruta del Consell davant el futur econòmic de la Comunitat Valenciana”.

Des del PP, la portaveu, Isabel Bonig, li qüestionarà per la seua valoració i la repercussió que tindrà a la Comunitat Valenciana l’acord de PGE de 2019 subscrit entre el Govern d’Estañ i el grup parlamentari confederal Units Podemos-En Comú, Podemos-En Marea.

I per Compromís, el síndic del grup, Fran Ferri, s’interessarà per les mesures que té previst adoptar el Consell davant l’última ‘gota freda’ “en un context de canvi climàtic en el qual aquest tipus d’episodis seran cada vegada més freqüents”.

Més informaciójo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + tretze =