25n
25N
25N

Puig creu "ruïnós" la falta de connexió amb el Corredor Mediterrani entre la Comunitat Valenciana i Catalunya

Puig creu "ruïnós" la falta de connexió amb el Corredor Mediterrani entre la Comunitat Valenciana i Catalunya
28/11/2019 -

El ‘president’ de la Generalitat, Ximo Puig, ha reclamat un Govern que acabe el Corredor Mediterrani, una infraestructura que ha titllat de “fonamental” per a Espanya perquè “afecta a més del 50% real d’Espanya”. En aqueix sentit, ha dit que és un fet “ruïnós, tant des del punt de vista econòmic com social” que la Comunitat Valenciana “no estiga unida” amb Catalunya. “No podem esperar més”, ha manifestat.

Ha destacat que la Comunitat Valenciana està “liderant” el Corredor Mediterrani pel “magnífic” treball que estan desenvolupant les associacions empresarials i “especialment AVE”.

Puig s’ha pronunciat així, en atenció als mitjans, al final de l”Acte Empresarial pel Corredor Mediterrani i Segon Revisió mèdica Semestral’, al qual han assistit en la Institució Firal Alacantina (IFA) uns 1.500 empresaris de tot l’arc mediterrani.

Sobre aquest tema, ha destacat el “magnífic” treball que s’està realitzant des de l’empresariat i ha considerat que actes com el d’aquest dijous donen “major potència a una reivindicació fonamental per al futur del país”.

“És cert que és una infraestructura que hauria d’anar més ràpida, però en els pròxims mesos hi haurà un avanç substancial entre la Comunitat Valenciana i Catalunya, perquè l’espai Vandellòs suposa mitja hora que s’aconseguirà escurçar”, ha expressat.

Qüestionat sobre si considerava que el Corredor podria estar acabat en 2025, Ximo Puig ha incidit en què cal continuar “insistint” perquè la reivindicació d'”aquest moviment” és un impuls “necessari” perquè permet “‘chequear’ com van les coses”.

“Per això crec que l’últim Govern s’ha pres molt més de debò aqueixa qüestió i la mateixa presència del secretari d’Estat –Pedro Saura–, l’ha explicitat i sobretot el coordinador del Corredor que és Josep Boira, que és valencià i està fent un treball important”, ha opinat Puig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =