caixa popular

Puig ressalta que la Comunitat Valenciana s'aferma cada vegada més com 'una opció de localització preferent' per a les empreses

Puig ressalta que la Comunitat Valenciana s'aferma cada vegada més com 'una opció de localització preferent' per a les empreses
04/01/2017 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que la Comunitat Valenciana s’està afermant com “una opció de localització cada vegada més preferent” per a les empreses, la qual cosa la converteix, segons ha dit, en el “punt de referència del creixement econòmic”.

Puig ha realitzat aquestes declaracions després de reunir-se amb empresaris en el Parc Logístic de València (PLV), situat en el Polígon Industrial L’Oliveral. El cap del Consell també ha aprofitat aquesta trobada per a visitar les instal·lacions de l’empresa Plastic Omnium i traslladar-los el seu reconeixement per la decisió de fixar a la Comunitat Valenciana la seu social de la companyia, després de l’adquisició de Faurecia.

Després de la reunió amb empresaris, el cap del Consell ha recordat que la Comunitat Valenciana va ser l’autonomia que més va créixer l’any passat i s’ha mostrat confiant que en aquest 2017 es consolidarà “la recuperació de la confiança” en aquest territori.

“Ja hi ha empreses importants que s’han instal·lat a la Comunitat Valenciana i actualment estem treballant amb unes altres perquè continuen apostant pel territori valencià”, ha afirmat el President. Per a açò, ha afegit, és “fonamental generar un entorn favorable a la inversió i fomentar la creació d’ocupació”, dues de les grans prioritats del Govern valencià.

Tal com ha assegurat el cap de l’Executiu valencià, el Parc Logístic de València és “una de les plataformes logístiques més importants que té la Comunitat Valenciana”, ja que suposa un enfortiment de la reindustrialització i de la projecció logística en aquest territori.

Per açò, la trobada que ha mantingut el President amb empresaris en les instal·lacions del PLV ha servit per a abordar qüestions que ajuden a reforçar el compromís de les administracions públiques amb el desenvolupament, manteniment i gestió dels polígons industrials.

En aquesta línia, el Govern valencià treballa en una Llei d’Àrees Empresarials que, segons ha assenyalat Puig, posarà de manifest “la rellevància dels polígons industrials i els parcs empresarials a la Comunitat Valenciana” per a reforçar el suport dels ajuntaments i la mateixa Generalitat i dinamitzar així aquests espais.

A més, els empresaris han tingut l’oportunitat de traslladar les seues demandes al cap del Consell, entre les quals destaca un Pla de Mobilitat per a la zona que abasta aquesta àrea industrial, en el qual ja treballa la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

D’altra banda, Ximo Puig ha recorregut les instal·lacions de l’Agència Municipal d’Inversions i Dinamització Empresarial (AMIDE), també situada en el Polígon Industrial L’Oliveral. Aquesta oficina, impulsada per l’Ajuntament de Riba-roja, treballa per a consolidar un canal més directe d’interacció entre el teixit empresarial i el mateix consistori.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 15 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris