25n
25N
25N

Puig respon a Madrid pel repartiment d'ajudes: "No sembla que siga l'espill on mirar-se"

Puig respon a Madrid pel repartiment d'ajudes: "No sembla que siga l'espill on mirar-se"
28/03/2021 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que la Comunitat de Madrid “no sembla que siga l’espill on mirar-se” a l’hora del repartiment de la Línia Covid d’ajudes a empreses i autònoms. “Precisament, és la més beneficiada per l’efecte capitalitat i, a més, té una política fiscal de dúmping“, ha assenyalat.

Així, Puig ha respost a la Comunitat de Madrid, que ha criticat aquest diumenge que la Comunitat Valenciana, entre altres autonomies, rep el 12,9% de la Línia Covid d’ajudes a empreses i autònoms, una xifra “per damunt de la seua aportació al PIB (9,3%) i la seua població (10,6%)”.

El cap del Consell ha remarcat que “durant molts anys” la Comunitat ha estat “absolutament discriminada” i ha ressaltat que, ara, el Govern d’Espanya “sí que és conscient de l’infrafinançament i actua en conseqüència”.

En qualsevol cas, ha reivindicat que la Comunitat “encara necessita rebre més recursos a través d’un finançament just” i ha valorat que l’actuació del Govern “va en la direcció correcta”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + catorze =