caixa popular

Puig: 'La Generalitat vol recuperar els diners robats i saber com s'ha produït el saqueig'

Puig demana que Bonig assumisca responsabilitats polítiques ‘d’una vegada per sempre’

Puig: 'La Generalitat vol recuperar els diners robats i saber com s'ha produït el saqueig'
26/01/2018 -

Les declaracions de Costa i ‘El Bigotes’ sobre el cas Gürtel han confirmat el finançament en B de les campanyes electorals del Partit Popular valencià. Un clar cas de corrupció i malversació de diners públics, que ha centrat el focus d’atenció en els actuals dirigents del PP. I és que, des del 6 de març de 2009, el PPCV manté, en la seua web, un comunicat de suport tant a Ricardo Costa, com a Francisco Camps en el qual expressen que ‘el temps els donarà la raó i quedarà fora de tota dubta l’honorabilitat tant de Camps com de Costa’.

Un comunicat que ha tret a la llum el President de la Generalitat, Ximo Puig, en la sessió de control d’aquest dijous de Les Corts, on també ha aprofitat per a demanar a la Presidenta del PPCV, Isabel Bonig, que assumisca responsabilitats polítiques ‘d’una vegada per sempre’. ‘No es tracta de demanar perdó, sinó que d’una vegada per totes assumisca responsabilitats perquè vosté està ací asseguda perquè la va posar Carlos Fabra i Paco Camps’.

No obstant això, Puig ha anat més enllà, i ha desvelat que el PP està pagant 2.000 euros al mes per a saldar un deute de 23.000 euros que manté amb la Fundació Palau de les Arts des del passat 2011. Un deute que correspon a l’acte de proclamació de candidats del PP a l’alcaldia de ciutats de més de 20.000 habitants. En aquest sentit, Puig ha recalcat que ‘no solament no es va pagar la famosa factura de Fira València del gran congrés del PP, sinó que s’havia deixat de pagar aquesta altra des de 2011’.

Tal com han informat, la Generalitat va tenir coneixement d’aquesta factura a l’octubre de 2017, quan es va assabentar de l’acord de pagament al qual havia arribat la Fundació Palau de les Arts amb el PP. En aquest sentit, Ximo Puig ha assegurat que els objectius principals de la Generalitat no solament és ‘recuperar els diners robats’, sinó ‘saber la veritat de com s’ha produït el saqueig i qui va planificar i va executar aquest entramat corrupte que va abocar a la Comunitat Valenciana a la situació de pitjor reputació de la seua història’. I és que, entre 2016 i 2017, la Generalitat ha recuperat al voltant de quatre milions d’euros per sentències judicials o deutes contrets amb la Generalitat.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 10 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris