25n
25N
25N

Puig recorda els diferents "virus" que va afrontar el PSOE en els seus 141 anys d'història: "Sempre hem trobat vacuna"

Puig recorda els diferents "virus" que va afrontar el PSOE en els seus 141 anys d'història: "Sempre hem trobat vacuna"
02/05/2020 -

El secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat, Ximo Puig, ha protagonitzat un vídeo que commemora el 141 aniversari del PSOE en el qual recorda “quants virus ha hagut d’afrontar el partit socialista”, entre ells la desigualtat i la dictadura. “Sempre en la nostra història centenària hem trobat una vacuna”, ha assegurat.

El dirigent dels socialistes valencians s’ha dirigit a la militància en un vídeo en el qual ha recordat “virus” com l'”analfabetisme, la dictadura, la desprotecció, l’homofòbia o el masclisme”.

Així, ha assenyalat que el PSOE “sempre” ha trobat una “vacuna” o “remei” que “a cada repte canviava de nom”, com la democràcia, la Llei d’Igualtat o el matrimoni homosexual.

“El nom canviava però l’antiviral portava els mateixos components”, valors com a “més justícia social, més llibertat i més igualtat” que ha relacionat amb el partit.

El líder dels socialistes valencians ha mostrat en el vídeo un exemplar de ‘El Socialista’ de 1918, any de l’última gran pandèmia: “Els socialistes ja estàvem en aquell moment”, ha indicat, per a destacar una de les frases que els socialistes afirmaven en aquell moment i que, per a Ximo Puig, continua molt vigent: “És de savis no augmentar l’alarma”.

Per això, el també ‘president’ de la Generalitat ha anomenat a la “unitat i a la confiança” per a “alçar-nos junts i que ningú es quede arrere” en aquesta crisi. “Ànim i endavant” ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 12 =