25n
25N
25N

Puig agraeix a l'equip femení del València Basket la seua gesta "en un temps en què necessitem alegries"

Puig agraeix a l'equip femení del València Basket la seua gesta "en un temps en què necessitem alegries"
13/04/2021 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig ha rebut a l’equip del València Basket vencedor de la competició europea Eurocup de bàsquet femení.

Durant la recepció, a la qual també ha assistit el conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicente Marzà, el president ha agraït a les jugadores el títol obtingut, especialment “en un temps en què necessitem alegries, esperança i mirar cap al futur”, ha assegurat.

Així mateix, ha destacat que aquesta gesta és “fruit de l’esforç de molta gent i des de fa molt de temps”, per la qual cosa també ha volgut agrair la labor de l’empresari Juan Roig, així com la dels directius del club i de l’equip tècnic.

El president ha assegurat que “les grans gestes mai són casualitat“, i ha realitzat un paral·lelisme entre la imatge que projecta el triomf de l’equip valencià i “la imatge que ens agradaria que reflectira el triomf de la societat valenciana en molts aspectes”.

En aquest sentit, el cap del Consell ha instat els joves, i especialment a les joves, “a mirar-se en les esportistes que ens han fet arribar fins ací, ja que l’únic camí és l’esforç, el treball, la constància, la persistència i creure en les possibilitats de cadascuna”.

Finalment, Puig ha lamentat que no es puga celebrar el triomf del bàsquet femení amb els milers d’aficionats valencians, però ha assegurat que “més prompte que tard estarem junts” de nou per a celebrar esdeveniments com la victòria del València Basket.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 13 =