caixa popular

Puig replica a Dalmau (Podem) sobre qui serà president: "Vaig partit a partit i no entre en política ficció"

Puig replica a Dalmau (Podem) sobre qui serà president: "Vaig partit a partit i no entre en política ficció"
24/10/2018 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha replicat aquest dimecres al precandidat de Podemos a encapçalar la llista de la formació en les eleccions autonòmiques de 2019, Rubén Martínez Dalmau, que quan en el futur els ciutadans “parlen, el sistema parlamentari dóna les opcions que dóna perquè hi haja estabilitat”. Fins llavors se centrarà a “anar partit a partit” i descarta entrar en “política ficció” sobre si el pròxim president serà el de la llista més votada.

Puig, després d’assistir a la signatura del conveni entre Sanitat i la Fundació Amancio Ortega, s’ha referit així a les declaracions de Dalmau, que aquest dimarts va apuntar la possibilitat que no siga la força més votada del Botànic la que ostentara la Presidència en una eventual reedició del pacte.

En aqueix sentit, ha assenyalat que “en el futur quan els ciutadans parlen el sistema parlamentari dóna les opcions que dóna perquè hi haja estabilitat, que és el que nosaltres volem, que hi haja un govern integrador, que no trenque, sinó que, com fem ara, parle en nom de tots els valencians”.

Sobre aquest tema, preguntat per si estaria disposat a donar pas arrere, ha replicat que li sembla “”bé que cada grup polític “diga el que pensa” i “vaja prenent posicions” però que ell “no va estar en aquests mesos que falten fins a les eleccions en la política ficció”. “En absolut”, ha recalcat.

Per contra, ha assenyalat que cal estar “partit a partit”. Així, el primer partit és “aprovar els pressupostos”, el segon “executar i acabar el paquet legislatiu pendent” i “finalment els ciutadans decidiran”.

En aqueix sentit, ha apuntat que “en funció de la decisió dels ciutadans evidentment es prendran les decisions que des de la meua perspectiva milloren la qualitat de vida dels ciutadans”. “Jo estic en política per a açò”, ha recalcat.

Sobre aquest tema, ha incidit que “en el seu moment parlaran els ciutadans” i “decidiran”. “La història la decideixen els ciutadans i les ciutadanes”, ha constatat. D’altra banda, ha assenyalat: “estem treballant, fent un projecte integrador, inclusiu i a açò ens dediquem”.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + set =