25n
Orgull
Orgull

Puig planteja a l'ambaixador britànic que el Regne Unit "territorialitze" les restriccions per a viatjar a Espanya

Puig planteja a l'ambaixador britànic que el Regne Unit "territorialitze" les restriccions per a viatjar a Espanya
24/05/2021 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha plantejat a l’ambaixador britànic a Espanya, Hugh Elliott, que el Regne Unit “territorialitze” les restriccions per a viatjar a Espanya davant les “asimetries” que hi ha en la incidència acumulada entre autonomies.

Així s’ha pronunciat Puig al final de la seua audiència amb Elliott aquest dilluns a Madrid, on ha indicat que la Comunitat Valenciana està en la “posició d’eixida d’aquest malson” mitjançant un “gran esforç”.

Sobre aquest tema, ha destacat la necessitat que es reactive la mobilitat “més prompte que tard” per a “poder superar les restriccions que encara existeixen”. En aquest sentit, ha esperat que en les pròximes revisions del seu “semàfor” d’incidència, el Regne Unit puga atendre aquesta petició.

Així, ha incidit en què estem “ja en via d’eixida” i ha esperat poder recuperar en els pròxims mesos la “màxima connectivitat i capacitat d’atracció de persones del Regne Unit que han confiat històricament en la Comunitat Valenciana”.

Per part seua, Hugh Elliot ha qualificat a la Comunitat com l’autonomia líder en el control de la pandèmia i ha destacat els estrets llaços existents entre el Regne Unit i la CV.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − cinc =