25n
Orgull
Orgull

Puig anuncia un pla contra la "bambolla del lloguer" a la Comunitat Valenciana amb beneficis fiscals

Puig anuncia un pla contra la "bambolla del lloguer" a la Comunitat Valenciana amb beneficis fiscals
11/09/2018 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimarts un pla contra la “bambolla del lloguer” que consistirà en la creació d’un índex de preus, no obligatori, que marcarà el preu “raonable” d’una vivenda segons les seues condicions i els propietaris que s’acullen a eixe preu tindran beneficis fiscals.

A més, eixe pla servirà per a “prioritzar les inspeccions de vivendes deshabitades per a iniciar mesures per a incentivar als grans propietaris d’aquestes a introduir-les en el mercat”.

El president també ha assenyalat que han dialogat amb el Govern central perquè “estudie com limitar el preu en zones amb tensió” perquè s’ha d’evitar el “creixement desorbitat del lloguer privat”.

En algunes zones, ha indicat, s’ha constatat la dificultat d’accedir al lloguer, especialment amb la demanda de vivendes per a usos turístics, i “cal actuar abans que el problema arribe a nivells d’altres autonomies i grans ciutats”.

“La nova Llei Valenciana de Turisme dóna als ajuntaments els instruments necessaris perquè la Comunitat siga un lloc per a visitar però sense deixar de ser el millor lloc per a viure”, ha agregat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 9 =