25n
25N
25N

Ximo Puig: "Volem oferir una oportunitat als joves perquè es queden ací i facen a la Comunitat tan gran com es mereix"

Ximo Puig: "Volem oferir una oportunitat als joves perquè es queden ací i facen a la Comunitat tan gran com es mereix"
23/04/2019 -

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha enviat aquest dimarts en un acte a Xàtiva un missatge dirigit als i les joves valencianes: “Mereixeu una oportunitat”. “Volem oferir una oportunitat a tots els joves perquè es queden ací i facen a la Comunitat Valenciana tan gran com es mereix”, ha expressat el dirigent socialista.

El líder del PSPV-PSOE ha indicat que durant aquests quatre anys “hem aconseguit baixar 20 punts la taxa d’atur juvenil, però no és suficient perquè encara hi ha massa joves que no tenen treball”, alguna cosa que per a Ximo Puig, “és fonamental perquè és la base per a tindre un projecte de vida independent”. En aquest sentit, ha recordat que en el programa electoral, els socialistes valencians s’han compromés a aprovar un Pla d’Ocupació Digna així com a destinar 30 milions d’euros per a convertir els contractes temporals de joves en indefinits.

Així mateix, ha assenyalat que en política d’habitatge l’objectiu és “fer un parc públic de més de 3.000 habitatges de lloguer assequible” i ha destacat la necessitat de garantir “la igualtat d’oportunitats des del primer moment perquè no hi haja ningú que deixe d’estudiar per raons econòmiques o que el talent marxe de la Comunitat per falta d’oportunitats”. “La pròxima legislatura –ha afegit- premiarem l’esforç dels universitaris que aproven tot tenint a l’any següent matrícula gratuïta”.

El president de la Generalitat ha indicat que acudeix a Xàtiva a demanar-li a la ciutadania “el suport per a continuar sumant perquè és la millor manera de consolidar la concòrdia i la convivència; el Partit Socialista és l’única garantia per a fer front al fanatisme, el sectarisme i la radicalitat”. Així, ha defensat que és el moment de tindre “una mirada cap avant, aprofundir el canvi que s’ha produït aquests 4 anys i, entre tots, continuar amb aquesta etapa d’estabilitat, honradesa i diàleg social que és fonamental per a la Comunitat Valenciana”.

L’alcalde de la localitat, Roger Cerdà, ha apuntat que fa quatre anys Xàtiva “va viure un gran canvi que ha permés recuperar el prestigi perdut i que els veïns tornaren a sentir-se orgullosos de la seua ciutat”. Davant això, ha assenyalat que “el futur s’ha de continuar construint amb els socialistes en la Generalitat” perquè “s’han multiplicat els recursos de polítiques socials que ens fan més iguals i amb les mateixes oportunitats, s’ha apostat per un nou centre d’educació especial i un nou Palau de Justícia”. “Diumenge que ve cal omplir les urnes de vots de progrés per a continuar avançant”, ha indicat.

Per part seua, la secretària general del PSPV-PSOE a Xàtiva, Xelo Angulo, ha recordat que la Generalitat Valenciana presidida per Ximo Puig ha realitzat grans avanços “ha donat solució als malalts d’Hepatits C, ha eliminat el copagament i ha aplicat mesures com XarxaLlibres perquè els xiquets no paguen pels llibres de text”. Per a Angulo “és necessari continuar aplicant polítiques progressistes” i, per això, ha cridat a la mobilització perquè el 28A “es vote pel progrés i es frene a la dreta”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 9 =

museo prehistoria