25n
25N
25N

Ximo Puig diu, després de l'homenatge a les víctimes, que és "obligació" de les institucions mirar cap avant "junts"

Ximo Puig diu, després de l'homenatge a les víctimes, que és "obligació" de les institucions mirar cap avant "junts"
16/07/2020 -

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha considerat hui, després de l’homenatge a les víctimes de la pandèmia provocada pel coronavirus celebrat en el Palau Real de Madrid, que és un dia d'”esperança” si les institucions saben interpretar el que, al seu judici, demana la societat i és que han de mirar cap avant “junts”.

Per a Puig, és molt “significatiu” que totes les institucions hagen estat representades en aquest acte i pensa que això és el que desitja la societat espanyola. “Crec que a això s’ha donat resposta de manera ben clara per part de totes les institucions”, ha emfatitzat.

El president valencià creu que l’homenatge de hui ha sigut “de respecte, de memòria i d’esperança” i les paraules del Rei Felip VI “ajustades”, en un acte que ha qualificat de “sobri” i en el qual “en certa manera” s’ha posat de manifest “la capacitat de respecte i enteniment que es mereixen les víctimes i les seues famílies, que tant de dolor han patit en aquest temps”.

També ha destacat que és un dia d'”esperança”. “Si som capaços d’interpretar adequadament el sentiment del país, sabem que hem de mirar cap avant junts. Aqueixa és la nostra obligació”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − quatre =