25n
25N
25N

Puig mostra preocupació per les festes en Sant Joan

Puig mostra preocupació per les festes en Sant Joan
04/06/2021 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mostrat la seua preocupació per les possibles festes que es duran a terme el 24 de juny per Sant Joan, i ha insistit a “mantenir la prudència” per a evitar la propagació del coronavirus.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut aquest matí una reunió de coordinació de seguretat de mesures Covid-19 amb la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero; l’alcalde de València, Joan Ribó; el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rubén Alfaro, i representants de la Policia Nacional i Autonòmica, i Guàrdia Civil. A la reunió també ha assistit la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo.

Després de la trobada, Puig ha explicat que l’objectiu fonamental de la reunió ha sigut preparar el nou escenari que s’obri a partir del dimarts amb les noves mesures de protecció enfront de la pandèmia i la finalització del toc de queda.

En aquest sentit, s’ha acordat impulsar la unitat d’acció de totes les administracions i les forces de seguretat per a adaptar-se a aquesta nova etapa i prestar especial atenció a qüestions com la possibilitat que se celebren botellons en l’espai públic una vegada finalitze l’horari d’obertura de la restauració i l’oci nocturn. També, s’ha insistit a prevenir les aglomeracions en general i, en concret, les relacionades amb festivitats com Sant Joan.

A més, el president de la Generalitat ha agraït la col·laboració de la ciutadania durant tot el procés d’obertura progressiva en el respecte a les mesures, i especialment, a la joventut, una població entre la qual està augmentant la incidència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =