25n
25N
25N

Puig lloa la capacitat de les empreses valencianes per a impulsar el creixement de l'economia en l'àmbit nacional

Puig lloa la capacitat de les empreses valencianes per a impulsar el creixement de l'economia en l'àmbit nacional
30/09/2016 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit al lliurament de premis de la Nit de l’Economia Valenciana, on ha lloat la capacitat de les empreses valencianes per a superar els moments de crisis i contribuir al creixement de l’economia en l’àmbit nacional.

El cap del Consell ha assegurat que tant les empreses premiades -Aigua mineral Sant Benedetto, Modular Logística Valenciana, Sesderma, Organitzatius SLU S2 i SPB- com totes aquelles que conformen el teixit empresarial valencià “són les principals impulsores que hui a la Comunitat Valenciana estiguem millor que fa un any”.

Puig ha destacat la millora de les xifres macroeconòmiques i la potència de la Comunitat Valenciana, unes dades “moderadament optimistes” però “que conviden a treballar amb més força i sense triomfalismes”. “Per a desenvolupar totes les potencialitats d’aquesta terra, hem d’avançar també en un canvi de política econòmica tan europea com a espanyola”, ha declarat

D’altra banda, el President ha subratllat la necessitat d’apostar pel progrés tecnològic “perquè la productivitat de l’economia espanyola, i també valenciana, es troba en nivells allunyats dels països amb els quals competim i, a més productivitat, més ocupació i millors salaris”.

“Per a aconseguir eixa transformació estem desenvolupant una estratègia que incidisca sobre els grans determinants de la productivitat: la millora del capital humà, tecnològic i físic”, ha indicat el Puig, que ha recordat que, per a açò, és necessari no solament un canvi del model productiu, sinó també del model de finançament autonòmic.

No obstant això, el cap del Consell ha reiterat la seua confiança a la Comunitat Valenciana i ha assegurat que aquesta compta amb “talent suficient” per a aconseguir superar-los. “Els valencians ens estem rebel·lant davant la injustícia però des de la solidesa del treball ben fet”, ha puntualitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + disset =

museo prehistoria