25n
25N
25N

Puig insisteix en la importància de combinar 'la millor oferta turística' amb un 'marc de seguretat sanitària'

Puig insisteix en la importància de combinar 'la millor oferta turística' amb un 'marc de seguretat sanitària'
09/07/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha insistit aquest dijous, en la seua visita a Gandia, en la importància de combinar “la millor oferta turística” amb un “marc de seguretat sanitària” per a aconseguir “els millors resultats en la campanya estival”.

“En eixe objectiu- ha dit el president- juguen un paper fonamental les nostres platges i, per això, s’han implementat plans de seguretat per part dels ajuntaments, que compten amb el suport de la Generalitat, tant en la promoció com en la dotació dels 1.000 auxiliars de platja per a crear un espai viu i segur durant les vacances”.

“Les administracions treballem intensament per a garantir la convivència”, ha afegit Puig, qui a més ha recordat la necessitat de “la corresponsabilitat ciutadana” i del seguiment de mesures sanitàries bàsiques com l’ús de mascareta, el distanciament social, la ventilació d’espais i la higiene de mans.

El president s’ha manifestat en aquests termes en l’acte de lliurament de banderes Qualitur en la capital de La Safor, que ha rebut la distinció per a les platges Nord, Ahuir i Rafalcaid, i en el qual ha mostrat el seu agraïment a les persones que visiten la costa de Gandia i de la resta de la Comunitat Valenciana en “un estiu complex”.

A més, el cap de l’Executiu autonòmic ha transmés un missatge de “fortalesa i coratge” a les empreses del sector turístic, especialment afectades per la crisi derivada de la COVID-19, i ha expressat la seua confiança que, “dins de la dificultat de la situació”, la Comunitat Valenciana, “una destinació de qualitat i segur”, pot afrontar “amb garanties i hospitalitat” una campanya d’estiu per als i les turistes espanyols i estrangers.

Banderes Qualitur, reconeixement a l’excel·lència de les platges

Turisme Comunitat Valenciana ha concedit la Bandera Qualitur 2020 a 180 platges de 37 municipis de la Comunitat Valenciana que disposen de certificats de qualitat, medi ambient o accessibilitat a les seues platges.

A través de la ‘Bandera Qualitur’, Turisme Comunitat Valenciana vol transmetre als i les turistes i a les persones usuàries de les platges de la Comunitat la neteja de les aigües i les arenes, així com els serveis higiènics i zones d’esplai i oci que incrementen la sensació de confort.

En 2020 Turisme CV ha reconegut a 180 platges de 37 municipis de la Comunitat Valenciana amb les banderes Qualitur per certificar la qualitat dels seus equipaments, la qualitat mediambiental i l’accessibilitat de les platges. La distribució dels distintius per províncies és la següent: 88 platges d’11 municipis d’Alacant, 51 platges de 10 localitats de Castelló i 41 platges de 16 municipis de València.

La Bandera Qualitur és un reconeixement al treball diari realitzat des dels diferents consistoris perquè el litoral valencià siga sinònim d’excel·lència turística, entesa com la integració de tres conceptes: qualitat, medi ambient i accessibilitat.

A través del programa Qualitur de Turisme Comunitat Valenciana se centralitzen les activitats de foment de la qualitat en empreses, establiments, destins i recursos turístics de la Comunitat mitjançant el reconeixement dels següents certificats: els certificats de qualitat ISO 9001 i Q Qualitat Turística; els certificats al mig ambiente ISO 14001 i Reglament Comunitari d’Ecogestió i Ecoauditoria; i el certificat en accessibilitat UNEIX 170001.

La Comunitat Valenciana és la primera comunitat autònoma espanyola per nombre de municipis costaners que disposen de certificats, 37 de 60, xifra que representa al voltant del 62% del total de localitats costaneres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa