25n
25N
25N

Puig reconeix la labor de Hosbec per a la unió del sector turístic en el seu 40 aniversari

El cap del Consell ha agraït el suport de l’associació per a la reivindicació d’un finançament just i ha insistit en la necessitat de la col·laboració entre el sector públic i el privat[

Puig reconeix la labor de Hosbec per a la unió del sector turístic en el seu 40 aniversari
11/12/2017 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha participat en el 40 aniversari de l’Associació Empresarial Hostelera de Benidorm (Hosbec), de la qual ha assegurat que representa l’avantguarda i la unió del sector turístic.

“Avui és un bon dia per a reconéixer la labor que ha fet Hosbec durant aquests 40 anys i per a reconéixer el nervi empresarial que tenen tant la Comunitat com Benidorm, que és el mateix que parlar de turisme”, ha declarat.

En aquest sentit, Puig ha oferit algunes xifres que, segons ell, demostren la trajectòria i la labor d’aquesta associació, com que fa quatre dècades solament el 36% dels hotels tenien entre 3 i 5 estrelles, mentre que l’any 2016 aquests establiments representen el 74% del total. A més, també ha apuntat que en l’actualitat la Comunitat Valenciana disposa de 125.000 places hoteleres, més del doble que en 1977, amb prop de 60.000 places.

El cap del Consell ha insistit que aquestes últimes quatre dècades han sigut “les millors” de la història d’Espanya i de la Comunitat Valenciana, i ha recordat que durant els últims anys la societat alacantina “ha avançat, modernitzat, democratitzat i cohesionat” el sector empresarial.

Així mateix, Puig ha agraït a Hosbec el suport rebut per a la reivindicació d’un finançament autonòmic just i ha reiterat la importància de la col·laboració entre el sector públic i el privat per a “construir el renaixement de la Comunitat Valenciana al que aspirem i al que mai anem a renunciar”.

“La política turística no es pot fer d’una manera dirigista ni des del mane i ordene del sector públic, perquè açò fracassa i no té cap sentit. Hem de treballar junts”, ha conclòs el president.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + tres =

bombers
bombers