25n
25N
25N

Puig garanteix "màxima seguretat" en la segona dosi a vacunats amb AstraZeneca

Puig garanteix "màxima seguretat" en la segona dosi a vacunats amb AstraZeneca
19/05/2021 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha garantit aquest dimecres que la segona dosi a les persones ja vacunades amb la primera d’AstraZeneca s’administrarà “amb la màxima confiança i seguretat” i sempre en funció del que diguen els experts.

A unes hores del Consell Interterritorial de Sanitat, ha confiat que el Ministeri i les comunitats autònomes puguen “aclarir ràpidament” aquesta decisió, després que la Comissió de Salut Pública acordara aquest dimarts administrar la segona dosi amb vacunes d’ARNm (Pfizer) als menors de seixanta anys que van rebre la primera d’AstraZeneca.

Puig, en declaracions abans de la segona jornada del 43 Congrés Confederal d’UGT a València, ha remarcat que encara “no és clar” i que això genera “una situació d’incertesa que cal buidar ràpidament”.

Al seu judici, el Consell Interterritorial és el que ha de determinar la segona dosi dels treballadors de serveis essencials vacunats amb AstraZeneca, insistint que el primer és “actuar sempre amb la màxima prudència i seguretat perquè és la vida de les persones”. Tot amb l’objectiu d’agilitar el procés de vacunació que ja avança “molt bé”.

Encara que ha reconegut la “disparitat de criteris”, el president valencià ha assegurat que ho té “absolutament clar” i ha posat l’accent que la Conselleria de Sanitat farà el que diguen els experts i “el que done més confiança i seguretat a la ciutadania”.

“Han de ser els experts el que expliciten si hi ha algun perill en alguns segments de població”, ha recalcat, i a partir d’ací traslladar la decisió a la gent “amb transparència i com més de pressa millor”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =