caixa popular

Puig garanteix a Onda l'ajuda de la Generalitat per a millorar el centre històric

El President també ha assegurat la seua col·laboració amb el consistori per celebrar el 50 aniversari del Museu del Taulell Manolo Safont

Puig garanteix a Onda l'ajuda de la Generalitat per a millorar el centre històric
03/07/2017 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha realitzat una vista institucional a l’Ajuntament d’Onda i al Museu del Taulell Manolo Safont, on ha reiterat el compromís de la Generalitat amb els ajuntaments per a “aconseguir una societat avançada on ningú es quede al marge”.

En el cas d’Onda, aquesta col·laboració institucional es tradueix en la signatura de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU), que tindrà lloc pròximament, i que comptarà amb una “inversió important” per millorar el nucli històric.

S’entenen per Àrees de Renovació Urbana aquelles zones constituïdes per barris o conjunts d’habitatges que necessiten una recuperació integral a través d’actuacions de demolició i substitució per trobar-s’en situació d’esgotament estructural, que així segueixen declarades per la Generalitat.

Així mateix, Ximo Puig ha garantit al consistori el suport de la Generalitat en la celebració del 50 aniversari del museu. “Dónes de la Generalitat anem a proporcionar tota la potència possible a aquest aniversari”, ha assegurat Puig després de visitar els instal·lacions acompanyat per la corporació municipal i pel director del museu, Vicente Estall.

En aquesta línia, el cap del Consell ha ressaltat la importància del sector de la ceràmica per a l’economia de la província de Castelló i de tota la Comunitat Valenciana, i ha destacat que en els dos últims anys l’atur ha descendit en quasi 1.000 persones, la qual cosa significa que la “reconstrucció del teixit econòmic i social va per bon camí”.

El President s’ha referit a aquesta localitat de la província de Castelló com una referència de “treball i honradesa” per a tot el ‘clúster’ ceràmic de la Comunitat Valenciana. “Onda és la pàtria de la ceràmica i de la nostra cultura”, ha assegurat.

Finalment, Puig ha fet referència a l’oportunitat que constitueix l’impuls del sector de la ceràmica i del taulell en relació amb la pedagogia i amb el turisme.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + sis =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios