caixa popular

Puig exposa mesures per a intensificar la productivitat i reduir la dualitat empresarial de la Comunitat

El President ha garantit que la seu de l’Agència Valenciana d’Innovació estarà a Alacant i d’aquí a una mica es trobarà plenament operativa

Puig exposa mesures per a intensificar la productivitat i reduir la dualitat empresarial de la Comunitat
07/07/2017 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit a la quarantena tercera edició de la Nit de l’Economia Alacantina, organitzada per la Cambra de comerç d’Alacant, on ha exposat algunes de les mesures adoptades per la Generalitat per a intensificar la productivitat i reduir la dualitat empresarial existent a la Comunitat.

En aquest sentit, davant la necessitat d’un canvi en el paradigma econòmic, el Consell ha apostat, entre altres mesures, “per impulsar una nova via valenciana de gestió”, a través de la reducció de costos, el desenvolupament de nous productes i serveis, i la implementació d’innovacions organitzatives i logístiques. “No perquè fem les coses malament, perquè encara que ho fem bé, o fins i tot molt bé, encara hem de fer-ho millor”, ha declarat Puig.

En aquest lliurament de premis que, segons Puig “ratifiquen que les empreses d’Alacant i les de la Comunitat, són el gran pilar de la nostra economia”, el President ha aprofitat per a anunciar la la imminent obertura de la seu de l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI) a Alacant, just un any després de l’anunci de la seua creació en el mateix acte. Aquesta Agència respon a les necessitats de la Comunitat de trobar una nova forma de gestió que permeta impulsar l’economia, i al mateix temps encaixa amb l’aposta per la descentralització duta a terme des del Consell.

Puig també ha reflexionat sobre el present que vivim, els nous reptes als quals ens enfrontem i, a més a més, ha precisat com “nostre major progrés s’ha produït a mesura que Espanya desmuntava el seu aïllament econòmic i la seua refractària absència de la política internacional”.

A propòsit d’aquests nous reptes, el cap del Consell que aprofitar al màxim un nou horitzó és difícil sense l’acompanyament d’Espanya i, en aquest sentit, “resulta més que decebedora que, coneixent com coneixem els nostres punts febles, romanguem lluny de les respostes que necessitem”.

Premiats

En l’acte han rebut els premis el president de la Cambra de comerç d’Alacant entre 2009 i 2016, José Enrique Garrigós Ibáñez, amb la Medalla d’Or i Brillants; Energy Sistem Technology SA amb el premi al Comerç; Rolser amb el premi a l’Exportació; Benidorm Palace pel premi al Turisme del qual ha obtingut Esment Honorífic Muntanya Perforada; Zapateli SL amb el premi a la Indústria; ITC Packaging SLU pel premi a la Innovació Empresarial, del qual ha obtingut Esment Honorífic Alfredo Iñesta SL; Sistel SL amb el premi a l’Empresa de Serveis; Leder SA (Ulloa Òptic) amb el premi a l’Empresa Familiar; i El Vaig moldre Pa i Café SL amb el premi a l’Emprenedor, que s’estrenava enguany, del qual ha obtingut una menció honorífica GettingBetter Creative Studio SA.

Finalment, el President ha lloat els bons resultats que s’estan aconseguint, “doncs són un èxit compartit” i ha asseverat que espera comptar amb “el compromís de tots per a fer d’Alacant i la Comunitat Valenciana protagonistes del seu propi renaixement”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats